Gestucte muur verven Hilversum

Een gestucte muur verven in Hilversum of Bussum

Wanneer u een gestucte muur wilt laten verven in uw woning in bijvoorbeeld Hilversum of Bussum, laat dit dan doen door de ervaren experts van Voortjes uit Soest. Wij hebben niet alleen een ervaren team met zo’n twintig deskundige schilders, maar deze experts hebben ook nog eens elk hun eigen specialisme. Hierdoor weten we precies waar we op moeten letten als we een gestucte muur verven in uw woning in Bussum of Hilversum. Ook gebruiken we hiervoor de nieuwste methoden en werken we voor particulieren en bedrijven of organisaties.

Zo gaan wij een gestucte muur verven in Hilversum of Bussum

Het verven van een gestucte muur is anders dan het verven van een gladde muur in uw pand in Hilversum of Bussum. Doordat de muur structuur heeft, is het belangrijk dat er gebruik gemaakt wordt van goede verf. De verf die wij gebruiken tijdens schilderwerk binnen dringt goed door in het stucwerk. Om dit te bewerkstelligen, gebruiken wij moderne methodes. Neem bijvoorbeeld onze H2O-spray, die in een relatief dikke laag wordt aangebracht, zodat de verf in de meeste gevallen in één keer dekt. Zeker bij het verven van een gestucte muur in uw huis in Hilversum of Bussum is dit een groot voordeel. Normaal worden er meerdere lagen aangebracht, wat meer tijd kost en de prijs van het schilderwerk vaak verhoogd. Natuurlijk werken onze schilders tijdens de klus met de juiste materialen en verf die geschikt is voor gestucte muren.

Zo krijgen we een perfect resultaat bij het verven van de gestucte muur

Als u ons een gestucte muur laat verven in uw pand in Hilversum of Bussum, heeft u zeker een goed resultaat. Dat komt omdat we nauwkeurig te werk gaan. We bereiden de gestucte muur eerst voor. De schilder controleert de muur op eventuele beschadigingen. Die worden natuurlijk eerst verholpen voor een optimaal resultaat. Vuil en stof verwijderen we ook van de muur. Dan brengen we een basislaag aan om de verf beter te laten hechten. U kunt vervolgens zelf de kleur verf kiezen indien gewenst. Wij geven u kleuradvies en adviseren u over de soort verf die het beste resultaat geeft in uw situatie. Zijn alle keuzes gemaakt en controles gedaan? Dan gaan we de gestucte muur verven bij u in Hilversum of Bussum. Als u de muur laat verven, is het wellicht verstandig om ook meteen het plafond onder handen te nemen. Zo voorkomt u kleurenverschillen tussen de muur en het plafond.

Maak een afspraak om uw gestucte muur te laten verven in Hilversum of Bussum

Heeft u net een mooi nieuw huis gekocht in Hilversum of Bussum, en wilt u de gestucte muren weer een fris aanzien geven door deze te laten verven? Neem dan contact met ons op om afspraken te maken over het schilderproject. We komen graag bij u langs, dus vul ons contactformulier in of bel ons op het telefoonnummer 035 60 135 66. We bekijken dan graag hoe we u het best kunnen helpen.