VVE

Schilderwerk voor VvE beheer

Voortjes-Schilders heeft een groot aantal samenwerkingsverbanden binnen het VvE Beheer en is actief voor zowel particuliere VvE’s als Beheermaatschappijen. Onze flexibiliteit en correcte onderscheidende manier van werken, maakt Voortjes-Schilders een aangename partner. Wij voeren werkzaamheden in opdracht bij complexen waar meerdere bewoners of partijen actief zijn.

Door onze goede connecties met collega bedrijven, die bijvoorbeeld glas, loodgieterswerk of metselwerk verzorgen, komen diverse uitgebreide onderhoudsaanvragen ook bij ons terecht. Werkzaamheden worden zo geclusterd zodat ze naar de klant toe efficiënter verlopen. Renoveren van grotere (appartementen)complexen is hierdoor ook één van onze expertises. Villa Mariaheuvel is hiervan een voorbeeld van een particulieren VvE

Handig!

Voortjes schilders is gespecialiseerd in het werken voor VvE’s. Het zorgvuldig verzorgen van onderhoud aan appartementen gebouwen, communiceren met de beheerder en de bewoners, ontzorgen, en verzorgen. Complexen van klein tot groot, Voortjes verzorgd de werkzaamheden. Overigens verzorgen wij ook diverse overige werkzaamheden, naast schilderwerkzaamheden.

Hieronder een paar voordelen op een rij:

Het bundelen van werkzaamheden, en het verzorgen van de communicatie via één verantwoordelijk aanspreekpunt, hiervoor kiest u als u voor Voortjes kiest.

De werkzaamheden die door ons verzorgd worden voor een VvE, zullen altijd tot stand komen d.m.v. door de VvE-beheerder geadviseerde en begeleidde werkzaamheden, gekoppeld aan een MJOP. Deze werkzaamheden zullen altijd onder garanties en terugkoppeling worden verzorgd door Voortjes. Dit geeft vertrouwen, inzicht en een duurzame relatie voor de toekomst!

Door kosten over de jaren te spreiden, en deze gekoppeld zijn aan een in een MJOP opgestelde begroting, zullen er zich geen (financiële) verassingen voordoen. Zo kan er eenvoudig begroot worden voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Desgewenst kunnen wij u daarin adviseren.

Door 80 jaar ervaring met vastgoed onderhoud, van een vrijstaande woning, een driehonderdjarig grachtenpand, een tussenwoning of een monumentale korenmolen, Voortjes heeft het geschilderd! Uw VvE zal in goede handen zijn. Geen project ons te groot!

Onze klanten

Onze klanten bestaan uit talloze VvE’s, grote maar ook kleinere complexen, jonge maar ook oudere complexen. Soms is contact met een VvE-beheerder/beherende partij pas ontstaan nadat Voortjes al jaren werkzaamheden verzorgde voor een complex en via deze weg bij de (nieuwe) beheerder werd geïntroduceerd.

Andersom kan ook. Via een VvE-beheerder ontvangt Voortjes een aanvraag voor het uitbrengen van een offerte. Zo komt Voortjes in contact. Bij goed contact en wanneer er een passende offerte is uitgebracht zullen de werkzaamheden ingeplant, door-gecommuniceerd en uitgevoerd gaan worden. Voortjes zal streven naar een uitstekend eindresultaat waardoor we in de toekomst opnieuw als eerste in beeld zullen zijn!

Schildersbedrijf Voortjes voert werkzaamheden uit in o.a. Almere, Amersfoort, Baarn, Bilthoven, Bussum, Hilversum, Hoevelaken, Huizen, Maarssen en Nieuwegein.