Duurzaamheid

Duurzame aanpak

Bij een duurzame aanpak doelen we op het vinden van een oplossing waar u jaren lang geen omkijken naar heeft. Iedere oplossing die wij bieden, moet passen bij het karakter van de woning en zullen daarin desgewenst ook ons advies geven.

We vinden het belangrijk om bij ieder project te werken in verschillende fasen zodat er genoeg ruimte is om de juiste keuzes te maken en teleurstellingen te voorkomen.

Blijvende kwaliteit

Dit begint bij het belangrijkste gedeelte: luisteren naar de klant. Vanuit hun verhaal en de gestelde wensen, maken we een vertaalslag naar het juiste verfgevoel. Vaak werken we daarbij ook met kleurstalen die op en/of in het pand worden aangebracht zodat men keuze heeft uit verschillende versies. Kwaliteit gaat hierbij voor alles; er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van duurzame kwaliteitsmaterialen en de beste technieken Zodat wij kwaliteit op de lange termijn kunnen garanderen.

In het gehele proces is persoonlijke betrokkenheid en liefde voor het vak onze drijfveer (het eindresultaat moet een meerwaarde creëren en voor de klant totaal als iets eigens voelen). Naast onze betrokkenheid en duurzame insteek is het belangrijk dat we altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in onze branche. Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold door onze verfleveranciers zodat zij de ‘knowhow’ hebben om per direct met nieuw materiaal en nieuwe technieken om te kunnen gaan.

Opgeruimd

We doen er alles aan om rekening te houden met de mensen die gebruik maken van het pand waar we op dat moment aan het werk zijn. Dit betekent dat men goed geïnformeerd wordt over de aankomende werkzaamheden en de privacy van de klant serieus genomen wordt.

Onze service stopt niet bij de aflevering van een project; brandschone ramen, stof en puinvrije woonkamers en een tuin waar nooit een hoogwerker of steiger heeft gestaan. Geordend en opgeruimd werken hebben wij hoog in het vaandel staan, zowel tijdens het project als bij oplevering.

Schildersbedrijf Voortjes voert werkzaamheden uit in o.a. Almere, Amersfoort, Baarn, Bilthoven, Bussum, Nijkerk, Renswoude, Soest, Woudenberg en Zeist.

Geschiedenis

Voortjes-Schilders (voorheen ‘Applicatiebedrijf Schilderwerken’) kent een rijke geschiedenis. In april 1938 wordt H. Voortjes Schilderwerken opgericht in Soest, door de heer Heinz Voortjes sr. In de jaren ’50 verhuist het bedrijf naar een gecombineerd bedrijfs-winkelpand voor verven en wandbekleding aan de Hartweg te Soestdijk.

Eind jaren tachtig gaat Voortjes Schilderwerken zich meer toeleggen op de hoofdactiviteit: schilderen. In de loop van de jaren groeit Voortjes ‘uit zijn jas’. In 2001 verhuist het bedrijf dan ook naar bedrijventerrein de Soestdijkse Grachten in Soest. Tegelijkertijd gaat het bedrijf verder onder de vernieuwde naam ‘Voortjes-Schilders’.