Behangwerk

Schildersbedrijf Voortjes: jouw expert in behangwerk!

Behang op de muur is weer helemaal van nu! Of je nu één wandje wilt laten behangen met fotobehang of een heel huis wilt laten behangen; Schildersbedrijf Voortjes zorgt voor naadloos aangebracht behang op de muur bij zowel bedrijven als particulieren.

Expertise en kwaliteit

Patroonbehang en fotobehang is ideaal om een statement te maken in huis. Maar het moet wel netjes gebeuren. Het patroon moet gelijk lopen en netjes aansluiten en dat is net even lastiger dan behang zonder print. Maar dat is onze behangers wel toevertrouwd. Wij hebben oog voor detail en brengen het naadloos aan. Zo creëren we het wow-effect waar je naar op zoek bent.

Ruime keuze bij schildersbedrijf Voortjes

Deze behangsoorten worden veel gebruikt in nieuwbouwwoningen, bedrijfspanden en bij renovaties. Ze kunnen op praktisch elk oppervlak worden aangebracht en verbergen (krimp)scheuren en oneffenheden op de muur. Er zijn veel verschillende structuren beschikbaar en het oppervlak wordt overgeschilderd in de kleur van je voorkeur. Hierna is er geen naad meer te zien en is het net een perfect gestucte muur!

Duurzaamheid en professionaliteit

Twijfel je over behangen? Wij voorzien je graag van advies. We weten alles over kleuren, ondergronden, de verschillende behangsoorten en de toepassingen van behang. Schildersbedrijf Voortjes voert werkzaamheden uit in o.a. Almere, Amersfoort, Baarn, Bilthoven, Bussum, Nijkerk, Renswoude, Soest, Woudenberg en Zeist.