Luiken schilderen Soest

Luiken laten schilderen door de expert in Soest

Geef uw huis zijn uitstraling terug en laat de luiken schilderen door een expert uit Soest. Veel oudere huizen beschikken over mooie authentieke luiken. Om de schitterende uitstraling van uw woning te behouden, is het belangrijk om de luiken goed te onderhouden. Dit zit hem niet alleen in het repareren van het hout, maar het schilderen van de luiken is ook heel belangrijk, dus laat dit uitvoeren door Voortjes uit Soest.

Hierom laat u uw luiken schilderen door onze experts in Soest

Als u ziet dat uw luiken nodig eens geschilderd moeten worden, dan doet u er verstandig aan om ons in te schakelen. U bent dan namelijk verzekerd van een goed resultaat. Niet alleen omdat de luiken netjes worden opgeschilderd, maar voordat dit gebeurt worden er eerst voorbereidende werkzaamheden gedaan. Er wordt gecontroleerd of het hout niet beschadigd is en eventuele beschadigingen worden direct gerepareerd. Daarna worden de luiken voorbereid met een onderlaag, zodat de uiteindelijke verflaag goed hecht. Ook wordt er uiteraard de juiste verf gebruikt. We kunnen dan ook direct uw kozijnen schilderen.

Maak een afspraak om de situatie te bekijken

Denkt u dat uw luiken geschilderd moeten worden, maak dan een afspraak met ons schildersbedrijf nabij Hilversum, zodat we uw luiken kunnen komen bekijken. Dan adviseren we u graag over wat we kunnen doen om uw luiken te restaureren, maar ook over de te kiezen kleuren. We gaan hierbij uiteraard voor een duurzaam resultaat. Bel naar 035 60 135 66 of vul ons contactformulier in om een afspraak te maken.