Raamkozijnen schilderen Hilversum

Raamkozijnen schilderen in Hilversum of Bussum

Wilt u uw raamkozijnen laten schilderen in Hilversum of Bussum? Laat Voortjes uit Soest u dan helpen. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het schilderen van kozijnen. Met een team van twintig schilders, die allemaal een eigen specialisatie hebben, hebben we gegarandeerd iemand die gespecialiseerd is in buitenmuren, maar ook in raamkozijnen. Raamkozijnen hebben een duidelijke invloed op de uitstraling van uw interieur, maar ook op die van het exterieur. Ze zitten immers binnen en buiten. Het schilderen van de raamkozijnen heeft dus een speciale aanpak nodig voor een goed resultaat.

Hoe wij uw raamkozijnen schilderen in Hilversum of Bussum

Schakelt u ons in om uw raamkozijnen te schilderen in Hilversum of Bussum? Dan komen we eerst de situatie bekijken. Het is belangrijk te weten van welk materiaal de kozijnen zijn gemaakt. Denk aan houten of kunststofkozijnen die we moeten schilderen. Beiden hebben een andere techniek en verfsoort nodig. Zijn er bepaalde beschadigingen, zoals houtrot, aanwezig? Dan repareren we deze eerst. Oude verflagen verwijderen we en we schuren het oppervlakte glad. Zo hebben we een goede basis om te beginnen met schilderen van de raamkozijnen. Onze schilders werken alleen maar met de beste verfproducten en de nieuwste technieken. De verf moet uw kozijn namelijk goed beschermen tegen het weer en uv-straling. We willen dat u jarenlang geen omkijken meer heeft naar de raamkozijnen.

Vraag ons u te adviseren

We helpen u ook met de kleurkeuze. Hierin adviseren wij u graag over welke kleur het beste past in uw situatie. We kijken naar de omgeving en uw interieur om zo de beste oplossing te bepalen. Zo weten we precies welke kleuren goed samengaan. Laat ons u adviseren en u weet zeker dat u een duurzaam resultaat krijgt. Vraag ons naar de mogelijkheden en bel ons op 035 60 135 66 of vul ons contactformulier in.