Raamkozijnen schilderen Soest

Raamkozijnen schilderen in Soest

Zien uw raamkozijnen er verouderd uit, dan is het verstandig deze te laten schilderen door Voortjes uit Soest. Wij hebben ruime ervaring en twintig gespecialiseerde schilders in dienst. Wanneer uw raamkozijnen verouderen, valt dat direct op. De uitstraling van het interieur en exterieur worden voor een groot deel bepaald door hoe de raamkozijnen eruitzien. Om deze elementen van uw woning of bedrijfspand te schilderen zijn er verschillende aanpakken nodig. Ze zitten namelijk binnen, maar ook buiten. Vooral buiten worden de kozijnen blootgesteld aan de weerselementen.

Kleine reparaties van uw raamkozijnen voordat we ze schilderen in Soest

We controleren altijd eerst ter plekke wat de situatie is. In welke staat zijn de kozijnen die geschilderd moeten worden? Is er sprake van houtrot? Van welk materiaal is het gemaakt? Zitten ze op het zuiden of het noorden, in verband met uv-straling en het weer? Als dat allemaal duidelijk is, repareren we de kozijnen en verwijderen we de eventuele bestaande verflaag. We schuren het op en maken de kozijnen stof- en vuilvrij. Daarnaast helpen wij u natuurlijk met het maken van de keuze voor de kleur. Dat doen we met een kleuradvies, dat we samenstellen op basis van de omgeving. Onze goede schilder weet als geen ander hoe de kleuren met elkaar interacteren. Zijn alle raamkozijnen opgeknapt, dan gaan we eventueel verder met het schilderen van de buitenmuren of binnenmuren. Na afloop maken we alles netjes schoon en laten we natuurlijk niets achter.

Vraag ons naar een optimale oplossing

We helpen u graag om uw raamkozijnen te schilderen. Laat ons u helpen een optimale oplossing te vinden voor uw situatie. We maken dan ook graag een afspraak om bij u te komen kijken en uw wensen te horen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. Bel ons via 035 60 135 66 of vul ons contactformulier in.