Schilder Almere / Schildersbedrijf Almere

Schilder in Almere die altijd kwaliteit levert

Bent u op zoek naar een schilder in Almere? Voor zowel binnen- als buitenschilderwerk kunt u terecht bij schildersbedrijf Voortjes. Met ons vaste team van ervaren schilders voorzien wij uw huis, bedrijfspand of vve-gebouw in een mum van tijd van eersteklas schilderwerk. Wij gebruiken A-merken en weten alles over verf. Dat wij hoge kwaliteit leveren is dan ook geen toeval. Wij werken snel en netjes en laten als we klaar zijn alles keurig achter. Neem contact op en maak vrijblijvend een afspraak.

Dienstenpakket schilder Almere

Voor het schilderen van uw woning of pand kunt u terecht bij schildersbedrijf Voortjes. Bij ons bent u verzekerd van heldere afspraken en de beste kwaliteit. Daar heeft u jarenlang plezier van. Schakel ons in voor:

  • Binnen- en buitenschilderwerk
  • Houtrenovatie
  • Vve-beheer

Binnen en buitenschilderwerk in Almere

Onze schilder staat verzorgt al uw binnen- en buitenschilderwerk in Almere. Wij schilderen uw deuren, kozijnen, (authentieke) luiken en gevel kunt u gerust aan ons overlaten. Net als het schilderen van uw kunststof kozijnen! Binnenshuis zorgen wij onder andere voor een strakke en streeploze wand- en plafondafwerking.

Houtrenovatie

Begint het hout van uw huis of pand in Almere te rotten? Schakel dan snel onze schilder voor houtrenovatie. Hierbij krabben we de rot eruit of vervangen we een deel van het houtwerk. Op deze manier voorkomen we dat de rot zich uitbreidt en uw houtwerk voortijdig verloren gaat.

Vve-beheer

Zoekt uw particuliere vve of beheermaatschappij in Almere een betrouwbare partner voor het vve-beheer? Samen met onze partners regelen wij dit snel en efficiënt voor u. We stellen een team samen met o.a. loodgieters en aannemers dat de werkzaamheden voor uitvoert. We clusteren de werkzaamheden, zodat alles efficiënt verloopt. En zijn ook uw aanspreekpunt en de projectleider die de regie voor u voert.

Hoge kwaliteit en heldere communicatie

Met een schilder van schildersbedrijf Voortjes kunt u rekenen op superieur schilderwerk en de beste service. Wij werken namelijk met beste materialen laten onze productkennis regelmatig bijspijkeren door onze verfleveranciers. Ook voor advies zit u dus goed bij ons! Verder houden we de overlast voor u tot het minimum beperkt. En na afloop laten we onze werkomgeving schoon en opgeruimd achter.

Waarom kiezen voor schildersbedrijf Voortjes?

Kies in Almere voor de schilder van schildersbedrijf Voortjes, dan weet u zeker dat het schilderwerk goed wordt uitgevoerd. Voor ons zijn vakwerk leveren en een tevreden klant het allerbelangrijkste. Sommige klanten dan ook al meer dan 30 jaar klant bij ons!

  • Sinds 1938
  • Duurzame aanpak
  • Gepassioneerde schilders

Offerte aanvragen schilderwerk in Almere of vraag stellen?

Wilt u een offerte van ons schildersbedrijf voor schilderwerk in Almere of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op per telefoon 035 60 135 66, e-mail info@voortjes-schilders.nl of via ons contactformulier. U hoort dan snel van ons!