Schilder Amersfoort / Schildersbedrijf Amersfoort

Schilder Amersfoort: sinds 1938

Zoekt u een schilder voor het schilderen van uw woning, bedrijfspand of vve-gebouw in Amersfoort? Dan kunt u terecht bij schildersbedrijf Voortjes, dé specialist in binnen- en buitenschilderwerk. Wij weten alles over verf en kunnen u dus ook uitstekend adviseren. Verder zorgen onze schilders ervoor dat u zo min mogelijk hinder heeft van onze werkzaamheden; en we ruimen na afloop alles netjes op. Meer weten? Bel ons vrijblijvend voor een offerte.

Dienstenpakket schilder Amersfoort

Woningeigenaren, verhuurders, eigenaren van en vve’s: iedereen in Amersfoort die een schilder nodig heeft, kan bij schildersbedrijf Voortjes terecht. Onze schilders werken snel, netjes en efficiënt. Onze diensten zijn:

  • Binnen- en buitenschilderwerk
  • Houtrenovatie
  • Vve-beheer

Binnen- en buitenschilderwerk in Amersfoort

Voor elke schilderklus in Amersfoort, binnen en buiten, kunt u rekenen op onze schilder. Laat het schilderen van uw gevel, deuren, kozijnen of (authentieke) luiken daarom aan ons over. Ook kunststof kozijnen zijn geen enkel probleem voor ons. Is uw interieur aan een frisse look toe? Wij zorgen ook voor net schilderwerk op uw muren en plafond.

Houtrenovatie

Is het hout van uw pand of huis in Amersfoort aan het rotten? Dan is houtrenovatie vaak nog een mogelijkheid. We krabben het houtrot uit of vervangen een deel van het hout om dit te redden. Nadat wij het hebben overgeschilderd, ziet u er niets meer van en heeft u er nog vele jaren plezier van.

Vve-beheer

In Amersfoort kunnen beheermaatschappijen en particuliere vve’s bij ons aankloppen voor het periodiek onderhoud van hun vve-gebouw. Wij zijn uw aanspreekpunt en stellen een team samen uit onze vaste partners (o.a. loodgieters, bouwbedrijven en glaszetters) om alle werkzaamheden te clusteren voor efficiënt vve-beheer.

Duurzame kwaliteit en uitstekende service

Met een schilder van schildersbedrijf Voortjes bent u verzekerd van eersteklas schilderwerk en de beste dienstverlening. Onze schilders werken met de beste materialen en kunnen u – dankzij de regelmatige bijscholing door onze verfleveranciers – ook uitstekend van advies voorzien op het gebied van verf. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat de overlast van onze werkzaamheden voor u beperkt blijft. We laten uw huis of pand in Amersfoort na afloop namelijk achter met schone ramen, puin en stofvrije ruimtes; en buiten zullen er geen sporen meer zijn zijn dat er ooit een steiger of hoogwerker heeft gestaan.

Waarom kiezen voor schildersbedrijf Voortjes?

Wij beschikken over een ervaren team van gepassioneerde vakmensen. Samen voorzien wij u snel en efficiënt van eersteklas schilderwerk in Amersfoort. Bij ons schildersbedrijf staan kwaliteit en de klant altijd op één. Hierbij bouwen wij vaak langdurige klantrelaties op die soms wel 30 jaar duren!

Offerte schilderwerk in Amersfoort aanvragen of vraag stellen?

Wilt u een offerte van ons schildersbedrijf voor schilderwerk in Amersfoort of heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact met ons op per telefoon 035 60 135 66, e-mail info@voortjes-schilders.nl of ons contactformulier.