Schilder Bilthoven / Schildersbedrijf Bilthoven

Schilder in Bilthoven voor particulieren, bedrijven en vve’s

Heeft u een goede schilder nodig in Bilthoven? Voor binnen- en buitenschilderwerk gaat u naar schildersbedrijf Voortjes. Onze schilders voorzien woonhuizen, bedrijven en ook vve-gebouwen van eersteklas schilderwerk. Door de hoge kwaliteit heeft u er jarenlang geen omkijken meer naar. Verder zorgen we ervoor dat u zo min mogelijk hinder van onze aanwezigheid heeft en laten na afloop alles keurig achter. Meer weten? Bel voor een offerte!

Dienstenpakket schilder Bilthoven

Particulieren, bedrijven en vve’s: iedereen in Bilthoven die op zoek is naar een schilder, kan terecht bij schildersbedrijf Voortjes. Wij werken snel en efficiënt en leveren hoge kwaliteit. Ons dienstenpakket bestaat uit:

Binnen en buitenschilderwerk

Wij zijn er voor al uw binnen- en buitenschilderwerk in Bilthoven. Buiten schilderen wij uw deuren, kozijnen, (authentieke) luiken en uw gevel en ook kozijnen van kunststof nemen wij onder handen. Binnen zorgt onze schilder ervoor dat uw plafonds en muren streeploos worden afgewerkt!

Houtrenovatie

Begint het hout van uw pand of woning in Bilthoven te rotten? Vaak kan onze schilder uw houtwerk nog redden met een houtrenovatie. Hij krabt dan de rot uit of vervangt een gedeelte van het hout. Zo voorkomen we dat uw houtwerk verloren gaat en gaat het nog jaren mee.

Vve-beheer

Wil uw particuliere vve of beheermaatschappij in Bilthoven het vve-beheer uitbesteden? Samen met onze vaste partners (aannemers, loodgieters, etc.) regelen wij dit voor u met zo weinig mogelijk overlast voor de bewoners. Wij zijn hierbij uw aanspreekpunt en zorgen ervoor dat u volledig wordt ontlast. Na afloop laten wij uw vve-gebouw schoon achter.

Duurzame kwaliteit en deskundig advies

Ons schildersbedrijf maakt heldere afspraken en komt deze na. Wij werken met de beste materialen en kunnen u – dankzij de updates van onze verfleveranciers – ook uitstekend adviseren op verfgebied. Wij houden de overlast voor u tot het minimum beperkt. Tijdens het werk en ook na afloop, dan ruimen we alles netjes op en laten de omgeving brandschoon achter.

Waarom schildersbedrijf Voortjes?

Door in Bilthoven te kiezen voor een schilder van schildersbedrijf Voortjes weet u zeker dat het schilderwerk goed gebeurt. Bij ons schildersbedrijf staan kwaliteit leveren en de klant altijd op nummer 1! Zo bouwen wij langdurige klantrelaties op van soms al 30 jaar of meer

Offerte aanvragen schilderwerk in Bilthoven of vraag stellen?

Wilt u meer informatie? Of wilt u een offerte voor schilderwerk in Bilthoven? Bel ons dan gerust op 035 60 135 66, stuur ons een e-mail via info@voortjes-schilders.nl of gebruik ons contactformulier en u hoort snel van ons.