Schilder Bussum / Schildersbedrijf Bussum

Representatieve schilder Bussum

Bent u op zoek naar een schilder in Bussum? Dan vindt u bij schildersbedrijf Voortjes de schilder die u zoekt. Onze schilders voorzien woonhuizen, bedrijven en ook vve-gebouwen van superieur schilderwerk. Daar heeft u jarenlang geen omkijken meer naar. Verder kunt rekenen op duidelijke communicatie en dat na afloop alles keurig wordt opgeruimd. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Dienstenpakket schilder Bussum

Schakel voor het schilderen van een huis of bedrijfspand in Bussum en voor vve-beheer schildersbedrijf Voortjes in. Wij werken snel en efficiënt en bieden hoge kwaliteit. Ons dienstenpakket bestaat uit:

  • Binnen- en buitenschilderwerk
  • Houtrenovatie
  • Vve-beheer

Binnen en buitenschilderwerk in Bussum

Wij zijn er voor al uw schilderopdrachten in Bussum, zowel binnen als buiten, en bieden hoge kwaliteit. Het schilderen van uw deuren, kozijnen, gevel of authentieke luiken kunt u daarom gerust aan ons overlaten. Net als het schilderen van kunststof kozijnen de plafonds en muren binnenshuis.

Houtrenovatie

Heeft u in Bussum last van houtrot in uw houtwerk? Schakel dan snel onze schilder in voor een houtrenovatie. Onze schilder krabt dan de rot uit of vervangt een gedeelte van het houtwerk. Zo voorkomen we dat uw houtwerk voortijdig verloren gaat en heeft u er nog jarenlang plezier van.

Vve-beheer

Ons bedrijf verzorgt ook vve-beheer voor beheermaatschappijen en particuliere vve’s. Hiervoor stellen wij een team samen uit collegabedrijven, om bijvoorbeeld het loodgieterswerk te doen. Wij zijn hierbij uw aanspreekpunt. Verder clusteren wij de werkzaamheden zoveel mogelijk, waardoor alles soepel verloopt en u zelf nergens omkijken naar heeft.

Duurzame kwaliteit en heldere communicatie

Ons schildersbedrijf communiceert duidelijk en doet wat het belooft, kwaliteit bieden. Hiervoor werken wij met de beste materialen en laten we onze kennis regelmatig updaten door onze verfleveranciers. Hierdoor beschikken wij altijd over de meest actuele kennis om u van advies te voorzien! Uiteraard zorgen wij er ook voor dat de overlast als gevolg van de werkzaamheden voor u beperkt blijft. Uw huis of pand laten wij na afloop namelijk achter met schone ramen, puin en stofvrije ruimtes; en buiten zullen er geen sporen meer zijn zijn dat er ooit een hoogwerker of steiger heeft gestaan.

Daarom schildersbedrijf Voortjes?

Kies in Bussum voor een schilder van schildersbedrijf Voortjes dan weet u zeker dat uw huis of pand straks weer goed in de verf staat. Bij ons staan kwaliteit en de klant altijd op één. Hierdoor zijn sommige klanten al meer dan 30 jaar klant bij ons!

Aanvragen offerte schilderwerk in Bussum of vraag stellen?

Wilt u een offerte aanvragen voor schilderwerk in Bussum, of aanvullende informatie? Neem dan contact met ons op per telefoon 035 60 135 66, e-mail info@voortjes-schilders.nl of ons contactformulier. U hoort dan snel van ons!