Schilder Hilversum / Schildersbedrijf Hilversum

Schilder in Hilversum die altijd kwaliteit levert

Heeft u een goede schilder nodig in Hilversum? Dan is schildersbedrijf Voortjes de schilder die u zoekt. Met ons ervaren team van allround schilders en specialisten voorzien wij uw woning, bedrijf of vve-gebouw snel en efficiënt van eersteklas schilderwerk. Daar heeft u jarenlang geen omkijken meer naar! Wij maken duidelijke afspraken en ruimen na afloop alles netjes op. Bel ons voor een afspraak!

Dienstenpakket schilder Hilversum

Particulieren, bedrijven en vve’s: iedereen in Hilversum die een schilder nodig heeft, kan terecht bij schildersbedrijf Voortjes. Wij maken duidelijke afspraken en leveren hoge kwaliteit waar u weer jaren mee vooruit kunt. Schakel ons in voor:

  • Binnen- en buitenschilderwerk
  • Houtrenovatie
  • Vve-beheer

Binnen- en buitenschilderwerk in Hilversum

Wij zijn er voor al uw schilderklussen in Hilversum, zowel binnen als buiten. Het schilderen van uw deuren, kozijnen, gevel of authentieke luiken kunt u gerust aan ons overlaten. En ook kunststof kozijnen schilderen is geen enkel probleem voor ons. Binnen zorgen wij voor een strakke en streeploze wand- en plafondafwerking.

Houtrenovatie

Heeft u in Hilversum last van houtrot in uw kozijnen of in ander houtwerk? Onze schilder kan het hout vaak nog redden met een houtrenovatie. We krabben de rot uit of vervangen een gedeelte van het houtwerk. Nadat wij het geschilderd hebben is er niets meer van te zien en gaat het nog jaren mee.

Vve-beheer

Zowel particuliere vve’s als beheermaatschappijen in Hilversum kunnen bij ons terecht voor het beheer van hun vve-gebouw. Hiervoor werken wij samen met andere bedrijven, zoals loodgieters, bouwbedrijven en glaszetters. Zo regelt u met ons als aanspreekpunt efficiënt uw vve-beheer.

Hoge kwaliteit en uitstekende service

Wij maken duidelijke afspraken en doen wat we beloven. Onze schilders werken met de beste materialen en kunnen u – dankzij de regelmatige bijscholing door onze verfleveranciers – ook uitstekend adviseren op verfgebied. Verder zorgen wij ervoor dat de overlast van onze werkzaamheden voor u minimaal is. En we laten uw woning of pand achter met schone ramen, puin en stofvrije ruimtes; en buiten zult u niet zien dat er ooit een steiger of hoogwerker heeft gestaan.

Waarom kiezen voor schildersbedrijf Voortjes?

Ons schildersbedrijf werkt met een vast team van gepassioneerde vakspecialisten dat u snel en efficiënt van eersteklas schilderwerk in Hilversum voorziet. Bij ons staan kwaliteit leveren en een tevreden klant altijd op nummer één. Sommige klanten zijn al meer dan 30 jaar klant bij ons!

Offerte schilderwerk in Hilversum of vraag stellen?

Heeft u een vraag? Of wilt u een offerte voor schilderwerk in Hilversum? Bel ons dan vrijblijvend op 035 60 135 66. Of stuur ons een bericht via info@voortjes-schilders.nl of het contactformulier. Wij nemen snel contact met u op!