Schilder Hoevelaken / Schildersbedrijf Hoevelaken

Schilder Hoevelaken: sinds 1938

Bent u op zoek naar een goede schilder in Hoevelaken? Voor binnen- en buitenschilderwerk gaat u naar schildersbedrijf Voortjes. Onze schilders voorzien huizen, bedrijven en vve-gebouwen van hoogwaardig schilderwerk. Wij gebruiken A-merken en weten alles over verf, waardoor we altijd hoge kwaliteit leveren. Onze schilders zorgen ervoor dat u zo min mogelijk overlast van onze aanwezigheid ondervindt en laten na afloop alles keurig achter. Bel vrijblijvend voor een offerte!

Dienstenpakket schilder Hoevelaken

Particulieren, bedrijven en vve’s: iedereen in Hoevelaken die op zoek is naar een schilder, kan bij schildersbedrijf Voortjes terecht. Wij werken snel, netjes en efficiënt. Schakel ons in voor:

  • Binnen- en buitenschilderwerk
  • Houtrenovatie
  • Vve-beheer

Binnen en buitenschilderwerk

Voor al uw schilderwerk in Hoevelaken, binnen en buiten, kunt u op onze schilder vertrouwen. Het schilderen van uw gevel, deuren, kozijnen of (authentieke) luiken kunt u dan ook gerust aan ons overlaten. Ook het schilderen van kunststof kozijnen kunt u aan ons overlaten. En natuurlijk zorgen wij ook voor een hoogwaardige afwerking van uw muren en plafonds.

Houtrenovatie

Begint het hout van uw huis of gebouw in Hoevelaken te rotten? Onze schilder kan het vaak nog stoppen met een houtrenovatie. Dan krabben we de rot uit of vervangen een gedeelte van het hout. Op deze manier voorkomen we dat uw houtwerk verloren gaat en heeft u er nog jarenlang plezier van.

Vve-beheer

In Hoevelaken kunnen zowel particuliere vve’s als beheermaatschappijen bij ons aankloppen voor het onderhouden van hun vve-gebouw. Ons schildersbedrijf regelt dit snel en efficiënt voor u samen met onze partners (aannemers, loodgieters, etc.). Wij clusteren de werkzaamheden voor een efficiënt verloop. En werken met minimale overlast voor de bewoners. Ons bedrijf is hierbij uw vaste aanspreekpunt dat ervoor zorgt dat u volledig wordt ontlast.

Duurzame kwaliteit en heldere communicatie

Bij ons kunt u rekenen op eersteklas schilderwerk en de beste service. Onze schilders werken met de beste verf en gereedschappen en kunnen u – met dank aan de updates van onze verfleveranciers – ook van advies voorzien op het gebied van verf. Ook zorgen wij ervoor dat wij u zo min mogelijk in de weg lopen. We laten uw huis of gebouw na afloop namelijk schoon en stofvrij achter; en buiten zult u niet zien dat er ooit een steiger of hoogwerker heeft gestaan.

Waarom kiezen voor schildersbedrijf Voortjes?

Ons schildersbedrijf beschikt over een ervaren team van gepassioneerde vakmensen, dat u uw woning of gebouw in Hoevelaken snel en efficiënt in de verf zet. Voor zowel nieuwbouw, renovatie als onderhoud zijn wij de schilder die u zoekt.

Offerte schilder Hoevelaken of vraag stellen?

Wilt u een offerte van ons schildersbedrijf voor schilderwerk in Hoevelaken of meer informatie ontvangen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 035 60 135 66 Via e-mail op info@voortjes-schilders.nl en via ons contactformulier. U hoort dan snel van ons!