Schilder Huizen / Schildersbedrijf Huizen

Schilder Huizen: sinds 1938

Zoekt u een ervaren schilder in Huizen? Bij schildersbedrijf Voortjes kunt u terecht voor binnen- en buitenschilderwerk. Wij beschikken over een bekwaam team van gepassioneerde schilders dat uw woning, bedrijf of vve-gebouw snel en efficiënt van een nieuwe laag verf. Wij gebruiken A-merken en weten alles over verf. Zo leveren wij kwaliteit waar u jaren plezier van heeft! Verder maken wij heldere afspraken met u en laten als we klaar zijn alles netjes achter. Meer weten? Bel ons voor een offerte!

Dienstenpakket schilder Huizen

Voor schilderwerk aan een huis, pand of vve-gebouw schakelt u schildersbedrijf Voortjes in. Wij maken duidelijke afspraken en komen deze altijd na. Door vakmanschap en goede materialen kunt u weer jaren vooruit. Wij zijn bedreven in:

  • Binnen- en buitenschilderwerk
  • Houtrenovatie
  • Vve-beheer

Binnen en buitenschilderwerk in Huizen

Wij zijn er voor al uw schilderklussen in Huizen, zowel binnen als buiten. Het schilderen van uw deuren, kozijnen, luiken en gevel kunt u aan onze schilder toevertrouwen, net als het schilderen van kunststof kozijnen. Binnen voorzien wij uw muren en plafond van een frisse look!

Houtrenovatie

Heeft u in Huizen last van houtrot in uw deuren of kozijnen? Onze schilder kan het houtwerk vaak nog redden met een houtrenovatie. Hierbij wordt de rot uitgekrabd of een deel van het hout vervangen. Op deze manier voorkomen we dat uw houtwerk voortijdig verloren gaat.

Vve-beheer

Ons bedrijf regelt ook het vve-beheer voor zowel particuliere vve’s als beheermaatschappijen in Huizen. Hiervoor beschikken we over een team van specialisten met o.a. schilders, loodgieters en aannemers dat de werkzaamheden voor uitvoert. Wij clusteren de werkzaamheden zoveel mogelijk om de overlast voor de bewoners te beperken. En zorgen dat u zelf nergens omkijken naar heeft.

Duurzame kwaliteit en heldere communicatie

Wij maken glasheldere afspraken en doen wat we beloven. Hiervoor werken wij met de beste materialen en we laten onze schilders regelmatig bijscholen door onze verfleveranciers. Hierdoor beschikken wij altijd over de meest actuele kennis om u te adviseren! Uiteraard zorgen wij er ook voor dat wij u zo min mogelijk in de weg lopen. Uw woning of gebouw laten wij na afloop namelijk schoon en stofvrij achter; en buiten zal er niet te zien zijn dat er ooit een steiger of hoogwerker heeft gestaan.

Waarom schildersbedrijf Voortjes?

Kies in Huizen voor een schilder van schildersbedrijf Voortjes, dan weet u zeker dat uw huis of gebouw straks weer goed in de verf zit. Wij schilderen voor u bij nieuwbouw, renovatie en onderhoud en leveren altijd kwaliteit. Dit tot volle tevredenheid van onze klanten, waarvan sommigen al meer dan 30 jaar bij ons komen.

Offerte schilderwerk in Huizen of vraag stellen?

Heeft u een vraag? Of een offerte voor schilderwerk in Huizen? Bel ons dan op het volgende telefoonnummer 035 60 135 66 Of stuur ons een bericht via info@voortjes-schilders.nl of het contactformulier. U hoort dan snel van ons!