Schilder Naarden / Schildersbedrijf Naarden

Betrouwbare schilder Naarden

Wilt u uw huis, bedrijfsgebouw of vve-gebouw laten schilderen door een schilder in Naarden? Schildersbedrijf Voortjes is dé specialist in binnen- en buitenschilderwerk. Wij beschikken over een bekwaam team van ervaren schilders dat uw pand vlot van een nieuwe laag verf voorziet. Ons vakmanschap en goede materialen zorgen ervoor dat u jarenlang plezier van ons werk zult hebben. Verder maken wij heldere afspraken met u en laten we na afloop alles netjes achter. Bel ons vrijblijvend voor een offerte!

Dienstenpakket schilder Naarden

Huiseigenaren, verhuurders, bedrijven en vve’s: iedereen die in Naarden een schilder nodig heeft, kan terecht bij schildersbedrijf Voortjes. Onze schilders werken snel en efficiënt en zorgen ervoor dat u nauwelijks hinder van onze werkzaamheden heeft. Onze diensten zijn:

  • Binnen- en buitenschilderwerk
  • Houtrenovatie
  • Vve-beheer

Binnen en buitenschilderwerk in Naarden

Voor elke schilderklus in Naarden, binnen en buiten, kunt u op onze schilders rekenen. Zij voorzien uw deuren, (kunststof) kozijnen, authentieke luiken en gevel van een nieuwe lik verf. En binnen brengen wij strak en streeploos latex aan op uw muren en plafonds.

Houtrenovatie

Zit er houtrot in het hout van uw gebouw of woning in Naarden? Schakel onze schilder dan in voor het te laat is. Bij een houtrenovatie krabben we de rot uit of vervangen een deel van het houtwerk. Op deze manier voorkomen we dat uw houtwerk verloren gaat en heeft u er nog jarenlang plezier van.

Vve-beheer

Heeft u een particuliere vve of beheermaatschappij die een schilder zoekt voor onderhoud en meer? Schakel ons dan in voor uw vve-beheer. Dan combineren wij ons schilderwerk met de werkzaamheden van onze vaste partners (o.a. loodgieters en aannemers), zodat alles efficiënter verloopt. Wij zijn hierbij uw aanspreekpunt en zorgen dat alles voor u wordt geregeld.

Duurzame kwaliteit en duidelijke afspraken

Ons schildersbedrijf maakt duidelijke afspraken en doen wat we beloven. Daarom werken wij met de beste materialen laten we onze kennis regelmatig updaten door onze verfleveranciers. Hierdoor kunnen wij u ook uitstekend adviseren! Verder zorgen wij ervoor dat de overlast als gevolg van onze bedrijvigheid minimaal is. Na het schilderen ruimen wij alles netjes op en laten we uw gebouw schoon achter.

Waarom kiezen voor schildersbedrijf Voortjes?

Ons schildersbedrijf beschikt over een vast team van gepassioneerde vakmensen. Samen voorzien wij u snel en efficiënt van hoogwaardig schilderwerk in Naarden. Zet onze schilder in voor het schilderen van nieuwbouw, bij renovatie en voor onderhoud. Wij leveren altijd kwaliteit en hierdoor zijn sommige relaties al meer dan 30 jaar klant bij ons.

Offerte aanvragen schilderwerk in Naarden of vraag stellen?

Wilt u een offerte voor schilderwerk in Naarden of aanvullende informatie ontvangen? Bel ons dan op 035 60 135 66, stuur een e-mail naar info@voortjes-schilders.nl of laat een bericht achter op het contactformulier. U hoort dan snel van ons!