Schilder Nieuwegein / Schildersbedrijf Nieuwegein

Representatieve schilder Nieuwegein

Bent u op zoek naar een goede schilder in Nieuwegein? Schildersbedrijf Voortjes is dé specialist in binnen- en buitenschilderwerk. Wij beschikken over een vast team van ervaren schilders dat uw woning, bedrijfspand of vve-pand in een mum van tijd van eersteklas schilderwerk voorziet. Onze schilder zorgt er bovendien voor dat u zo min mogelijk hinder van onze werkzaamheden heeft en laat na afloop alles keurig achter. Offerte aanvragen? Bel ons.

Dienstenpakket schilder Nieuwegein

Voor al uw schilderwerk kunt u terecht bij schildersbedrijf Voortjes. Wij maken duidelijke afspraken en leveren hoge kwaliteit waar u jaren mee vooruit kunt. Ons dienstenpakket bestaat uit:

  • Binnen- en buitenschilderwerk
  • Houtrenovatie
  • Vve-beheer

Binnen en buitenschilderwerk in Nieuwegein

Wij zijn er voor al uw binnen- en buitenschilderwerk in Nieuwegein. Buiten schilderen wij uw deuren, kozijnen, authentieke luiken en gevel en ook kunststof kozijnen nemen wij onder handen. Binnenshuis zorgt onze schilder voor een streeploze afwerking van uw plafonds en muren.

Houtrenovatie

Begint het hout van uw pand of woning in Nieuwegein te rotten? Een houtrenovatie kan uw houtwerk vaak nog redden. Hierbij verwijdert onze schilder het houtrot en vervangt hij de lege plek voor nieuw materiaal. Na het overschilderen is er niets meer van te zien en heeft u nog vele jaren plezier van uw houtwerk.

Vve-beheer

Zoekt uw particuliere vve of beheermaatschappij in Nieuwegein een betrouwbare partner voor onderhoud? Wij zijn niet alleen schilder, maar verzorgen ook vve-beheer. Hiervoor voeren wij de regie over een team van collegabedrijven, waaronder loodgieters, glaszetters en bouwbedrijven. Ons bedrijf is uw vaste aanspreekpunt en regelt alles, zodat u volledig wordt ontlast.

Hoge kwaliteit en heldere communicatie

Bij ons bent u verzekerd van hoogwaardig schilderwerk en de beste service. Hiervoor werken wij met A-merken en laten we onze kennis regelmatig updaten door onze leveranciers. Zo beschikken onze schilders altijd over de meest actuele kennis om u te adviseren! Verder houden wij de overlast voor u tot het minimum beperkt. Tijdens het schilderen en erna, want na afloop laten we alles opgeruimd achter.

Waarom schildersbedrijf Voortjes?

Ons schildersbedrijf bestaat uit een ervaren team van gepassioneerde vakspecialisten. Samen voorzien wij u snel en efficiënt van eersteklas schilderwerk in Nieuwegein. Hierbij staat het leveren van kwaliteit en een tevreden klant altijd op één!

Offerte aanvragen schilderwerk in Nieuwegein of vraag stellen?

Wilt u een vraag stellen? Of een offerte ontvangen voor schilderwerk in Nieuwegein? Neem dan contact met ons op per telefoon 035 60 135 66, e-mail info@voortjes-schilders.nl of ons contactformulier. Wij nemen snel contact met u op!