Schilder Nijkerk / Schildersbedrijf Nijkerk

Representatieve schilder Nijkerk

Zoekt u een in Nijkerk een goede schilder? Schildersbedrijf Voortjes is dé specialist in binnen- en buitenschilderwerk. Wij voorzien huizen, bedrijfsgebouwen en vve-gebouwen van superieur schilderwerk. Hiervoor gebruiken wij goede materialen, zodat u er de komende jaren geen omkijken naar heeft. Verder maken wij duidelijke afspraken met u en ruimen we na afloop alles netjes op. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte.

Dienstenpakket schilder Nijkerk

Voor het schilderen van een huis, bedrijf of gebouw gaat u naar schildersbedrijf Voortjes. Wij maken heldere communicatie en leveren hoge kwaliteit waar u waardoor u er jarenlang geen omkijken naar heeft. Schakel ons in voor:

  • Binnen- en buitenschilderwerk
  • Houtrenovatie
  • Vve-beheer

Binnen en buitenschilderwerk in Nijkerk

Onze schilder staat klaar voor al uw binnen- en buitenschilderwerk in Nijkerk. Buiten schilderen wij uw deuren, kozijnen, gevel of authentieke luiken en ook kunststof kozijnen nemen wij onder handen. Heeft uw interieur een frisse look nodig? Wij brengen ook eersteklas schilderwerk aan op muren en plafonds.

Houtrenovatie

Zit er rot in het houtwerk van uw huis of gebouw in Nijkerk? Dan is een houtrenovatie vaak nog mogelijk. Onze schilder krabt de rot uit of vervangen een gedeelte van het houtwerk; en vullen het weer op. Vervolgens schilderen wij het over en ziet u er niets meer van. Zo gaat uw houtwerk nog vele jaren mee!

Vve-beheer

Zowel particuliere vve’s als beheermaatschappijen in Nijkerk kunnen bij ons terecht voor het onderhouden van hun vve-gebouw. Hiervoor werken samen met collega-bedrijven, die bijvoorbeeld het glaszetten, loodgieterswerk of metselwerk verzorgen. Onder onze aanvoering worden alle werkzaamheden geclusterd, zodat alles zo efficiënt mogelijk verloopt.

Hoge kwaliteit en duidelijke afspraken

Met ons schildersbedrijf bent u zeker van hoogwaardig schilderwerk en een uitstekende dienstverlening. Wij werken met de beste materialen en kunnen u – met dank aan de updates van onze verfleveranciers – ook voortreffelijk van advies voorzien op het gebied van verf. Verder zorgen wij ervoor dat de overlast van de werkzaamheden voor u minimaal is, ook nadat we klaar zijn. Onze schilder laat uw woning of gebouw in Nijkerk na afloop namelijk achter met schone ramen, puin en stofvrije ruimtes; en buiten zult u niet zien dat er ooit een hoogwerker of steiger heeft gestaan.

Daarom schildersbedrijf Voortjes?

Door in Nijkerk te kiezen voor de schilder van schildersbedrijf Voortjes weet u zeker dat uw huis of gebouw straks weer netjes geschilderd is en dat u er jaren geen omkijken meer naar heeft. Ons schildersbedrijf plaatst kwaliteit leveren en de klant altijd op één. Hierdoor zijn sommige klanten zijn al meer dan 30 jaar klant bij ons!

Aanvragen offerte schilderwerk in Nijkerk of vraag stellen?

Heeft u een vraag? Of wilt u een offerte ontvangen voor schilderwerk in Nijkerk? Neem dan contact met ons op per telefoon 035 60 135 66, e-mail info@voortjes-schilders.nl of ons contactformulier. Wij nemen snel contact met u op!