Schilder Zeist / Schildersbedrijf Zeist

Representatieve schilder Zeist

Wilt u uw woning, bedrijfsgebouw of vve-pand laten schilderen door een schilder in Zeist? Bij schildersbedrijf Voortjes is er voor al uw binnen- en buitenschilderwerk. Doordat we A-merken gebruiken en alles weten over verf, bent u verzekerd van kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft. Verder maken wij heldere afspraken met u en laten we na afloop alles keurig achter. Meer informatie of een offerte aanvragen? Bel ons!

Diensten schilder Zeist

Onze schilder is beschikbaar voor schilderwerk aan uw woning of bedrijfspand in Zeist en voor vve-beheer. Wij leveren hoogwaardige kwaliteit waar u weer jaren mee vooruit kunt. Onze diensten zijn:

  • Binnen- en buitenschilderwerk
  • Houtrenovatie
  • Vve-beheer

Binnen en buitenschilderwerk in Zeist

Voor elke schilderklus in Zeist, binnen en buiten, kunt u op ons schildersbedrijf vertrouwen. Wij schilderen wij uw gevel, deuren, kozijnen of (authentieke) luiken en ook kunststof kozijnen. Heeft het interieur een frisse look nodig? Wij zorgen ook voor net schilderwerk op uw plafonds en muren.

Houtrenovatie

Heeft u in Zeist last van houtrot in uw kozijnen of ander houtwerk? Schakel onze schilder dan in voor een houtrenovatie. Dan krabben we de rot eruit of vervangen een deel van het hout. Zo voorkomen we dat uw houtwerk verloren gaat en kan het nog jaren mee.

Vve-beheer

Ons schildersbedrijf regelt ook het vve-beheer voor beheermaatschappijen als particuliere vve’s. Hiervoor stellen wij een team met collega-bedrijven samen, die bijvoorbeeld het glas, loodgieterswerk of metselwerk verzorgen. Wij zijn uw vaste aanspreekpunt en zorgen dat alle werkzaamheden geclusterd worden voor een vlot verloop.

Hoge kwaliteit en heldere communicatie

Met een schilder van schildersbedrijf Voortjes bent u zeker van eersteklas schilderwerk en een uitstekende service. Hiervoor werken wij de beste materialen laten we onze kennis regelmatig bijspijkeren door onze leveranciers. Zo beschikken wij altijd over de meest actuele kennis om u te adviseren! Ook zorgen wij ervoor dat de overlast als gevolg van onze werkzaamheden voor u beperkt blijft. We laten uw huis of pand na afloop namelijk achter met schone ramen, puin en stofvrije ruimtes. En buiten zult u niet zien dat er ooit een hoogwerker of steiger heeft gestaan.

Waarom schildersbedrijf Voortjes?

Door in Zeist te kiezen voor een schilder van schildersbedrijf Voortjes, weet u zeker dat uw woning of pand straks weer goed in de verf zit. Ons schildersbedrijf plaatst kwaliteit en de klant altijd op nummer één! Zo bouwen wij langdurige klantrelaties op, van soms wel 30 jaar of meer

Offerte schilderwerk in Zeist of vraag stellen?

Wilt u meer weten over ons dienstenaanbod? Of wilt u een offerte ontvangen voor schilderwerk in Zeist? Neem dan contact met ons op per telefoon 035 60 135 66, e-mail info@voortjes-schilders.nl of ons contactformulier.