Schildersbedrijf Hilversum

Een schildersbedrijf nabij Hilversum en Bussum

Wilt u uw woning of bedrijfspand laten opschilderen door een gespecialiseerd schildersbedrijf in de omgeving van Bussum en Hilversum? Laat al uw schilderklussen dan op een vakkundige manier uitvoeren door Voortjes, een deskundig schilderbedrijf uit Soest, niet ver van Bussum en Hilversum. Wij hebben een gespecialiseerd team, met verschillende schilders die elk hun eigen specialisme hebben. We maken gebruik van duurzame producten, zodat de verf lange tijd van hoge kwaliteit blijft. Particulieren en bedrijven kunnen bij ons aankloppen. Bovendien zijn we gespecialiseerd in VvE-beheer.

Hiervoor schakelt u ons schildersbedrijf in

U kunt ons een goede schilder van ons schildersbedrijf inschakelen voor diverse schilderklussen. Wij schilderen zowel binnen als buiten, en buigen ons hierbij over verschillende oppervlakken. Zo kunt u uw kozijnen, maar ook buitenmuren laten opschilderen. Hiervoor gebruiken wij altijd de juiste verfsoort, zodat het schilderwerk buiten ook jarenlang mooi blijft. Om dit resultaat te bereiken, gebruiken we de meest moderne technieken. Voor veel schilderwerken binnen gebruiken wij bijvoorbeeld H2O-spray, een techniek die ontwikkeld werd in 2012. Bij deze techniek wordt de verf in een dichte laag op de muur gespoten. Het grote voordeel van deze techniek is dat één verflaag voldoende is. Voortjes gebruikt als een van de weinige schilderbedrijven deze techniek, waardoor u bij ons kunt uitgaan van een strak resultaat, voor een lage prijs. Deze schildertechniek bespaart namelijk geld én tijd.

Advies op maat van een gespecialiseerd schildersbedrijf

Wanneer we uw klus gaan uitvoeren, bieden we u ook kleurenadvies op maat aan. Er zijn veel verschillende kleuren verf beschikbaar die ieder voor een unieke uitstraling van de kozijnen of muren zorgen. Wij zijn dagelijks bezig met veel kleuren. Door te luisteren naar uw verhaal en het bekijken van de situatie ter plekke, voorzien wij u van toepasbaar advies. Ons schildersbedrijf zorgt na de klus ook voor een schone werkplek. De ramen zijn schoon, in de tuin ziet u niet eens dat er een steiger of hoogwerker stond en de geschilderde ruimtes zijn puin- en stofvrij gemaakt door ons schildersbedrijf.

Ontdek onze veelzijdige dienstverlening

Het gebruik van H2O-spray en onze duurzame producten zijn goede redenen om te kiezen voor ons schildersbedrijf. Maar natuurlijk helpen wij u graag bij alle schilderwerken in en om uw woning of bedrijfspand. Wilt u ook kennismaken met ons vakkundige schilderwerk? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 035 60 135 66.