Schilderwerk Soest

Schilderwerk in Soest

Heeft u schilderwerk in uw woning of bedrijfspand in Soest dat toe is aan een opknapbeurt? Schakel dan de hulp in van Voortjes. Wij hebben twintig schilders in dienst die in verschillende disciplines zijn gespecialiseerd. Daarnaast zetten we een goede relatie met u als klant op één. We geven uw klus onze volledige aandacht, denken met u mee en voorzien u van kleurenadvies op maat. Zo weet u zeker dat het resultaat optimaal is.

Hoe gaan we te werk met het opknappen van uw schilderwerk in Soest?

Als uw schilderwerk in Soest gaan opknappen, gaan we grondig te werk. Allereerst is het van essentieel belang om de op te knappen elementen goed te inspecteren. Wilt u uw buitenmuren laten schilderen? Dan kijken we bijvoorbeeld of het weer de muren heeft aangetast. Wilt u uw raamkozijnen laten opknappen? Dan bekijken we of het lakwerk is aangetast door uv-straling. Dit kan inwateren veroorzaken en dat willen we voorkomen. Is er sprake van houtrot in uw kozijn? Dan lossen we dit ook voor u op.

Situatie ter plekke inspecteren

We inspecteren de situatie bij u ter plekke. Zo weten we zeker waar we aan toe zijn en kunnen we een duurzaam resultaat garanderen. Dat wil zeggen dat u er jarenlang geen omkijken meer naar heeft. We weten op deze manier welke verfsoort en -technieken we het beste kunnen gebruiken in uw situatie. Ook voorzien we u van kleuradvies. Dit baseren we op de situatie bij u thuis of het bedrijf en de omgeving. We kunnen zowel binnen als buiten voor u verven. Zo kunt u bij ons terecht voor een totaalpakket.

Laat ons u helpen met het schilderwerk

Laat ons u helpen uw schilderwerk op te knappen. Onze goede schilder staat altijd voor u klaar. We maken graag een afspraak met u om de situatie door te spreken en te bekijken. Heeft u nog vragen over ons schilderwerk? Of wilt u meer weten over de kosten? Laat het ons weten en neem contact met ons op. U kunt ons bereiken via 035 60 135 66 of via ons contactformulier.